-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:7901 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

شخصي كه مبتلا به بي اختياري ادرار است چه بايد بكند؟ چگونه بايد خودش را تطهير كند و چگونه بايد نماز بخواند؟

مراد از معرفت اهل بيت قطعاً معرفت شناسنامه اي نيست، يعني اين كه رسم پدر و مادر و خصوصيات فردي اهل بيت را بشناسيم، بلكه مراد، شناخت حقيقي از شخصيت اهل بيت و آشنايي با سيرة آن بزرگواران است. راه شناخت امامان عبارتند از: 1_مطالعة كتاب هايي كه دربارة اهل بيت چاپ و منتشر شده است كه خوشبختانه در حال حاضر كتاب هاي زيادي در دسترس همگان قرار دارد.

2_ آشنايي با كلمات و زيارات و دعاهاي ائمه(ع) در شناخت آن بزرگواران بسيار مؤثر است مانند مطالعة نهج البلاغه، صحيفة سجاديه، دعاي كميل، مناجات شعبانيه و غيره و شايد بهترين آن ها زيارت جامعة كبيره باشد كه در حقيقت يك دوره امام شناسي در آن بيان شدهاست. براي زنده نگه داشتن ياد اهل بيت(ع) لازم است رابطه با آن بزرگواران از طريق: شركت در مجالس روضه، خوشحالي در عيدها و سوگواري در عزاي اهل بيت، زيارت كردن از دور يا نزديك، بر قرار گردد و در مناسبت هاي ويژه كه متعلق به يكي از آن امامان است زيارت مخصوصه خوانده شود. لازم است لااقل هر روز صبح بعد از اين كه نماز صبح خوانده شد بعد از تسبيح حضرت زهرا و بعد از دعاي صباح، دعاي عهد كه متعلق به امام زمان(ع) است قرائت شود و دعاد ندبه در روزهاي جمعه و استغاثه به حضرت ولي عصر(ع) فراموش نگردد.

[22]توضيح المسائل مراجع، ج 1، مسئلة 307.

[23]همان، ذيل مسئلة 307 و آيت الله فاضل، مسئلة 309.



مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.